DİYARBAKIR / BİSMİL - Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi

Öğrencimiz Kuranı Kerim okuma yarışmasında il ikincisi olmuştur. Tebrik ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı sona erdi. Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla karnelerini aldılar. Sene boyunca emeği geçen tüm eğitim kadromuza teşekkür ediyor, öğrenccilerimize keyifli bir tatil diliyoruz.

Haz

SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVAMIZ

May

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak mezunlarımızı uğurluyoruz. Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Adıyahşi önderliğinde tertiplenen mezuniyet törenimiz; saygıdeğer öğretmenlerimiz,velilerimiz ve kıymetli öğrencilerimizin katılımları ile gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize pano çalışmaları için teşekkür ederiz.

''KİTAPSIZ YAŞAMAK KÖR SAĞIR DİLSİZ YAŞAMAKTIR.'' MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

OKULUMUZ TÜM SINIF KADEMELERİNDE AYNI ANDA EŞ ZAMANLI KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİMİZDEN KARELER

Mrt

OKULUMUZ BORSA İSTANBUL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ'NDE DEPREM TATBİKATIMIZ YAPILDI. TÜM HOCALARIMIZA GÖSTERMİŞ OLDUKLARI ÖNEM VE TATBİKAT YÖNETİMİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Okulumuz kütüphanesindeki okuma ve çalışma alanları dışında, okulun çeşitli yerlerinde velilerin de kullanabileceği okuma alanları oluşturuldu.

Ock

OKULUMUZUN KORİDOR DUVARLARI VE PANOLARI AYET, HADİS, VECİZELER VE BİLGİLENDİRİCİ GÖRSELLERLE SÜSLENDİ.

Ara

Bismil ilçesi liseler arası genç erkekler kros yarışmasında ikinci olan 9/A sınıfı öğrencimiz Adem Demir'i Borsa İstanbul AİHL ailesi olarak tebrik ediyoruz. Emeklerinden dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fatma Rojda Burhaver'e teşekkür ederiz.

Ara

Yerli malı konulu pano çalışmasında emeği gecen öğretmenlerimizden Ümmühan Canlı, Serhat Erdoğan ve 7B sınıfı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK KAMPI NIN BİZ ANADOLUYUZ PROJESİ KAPSAMINDA

OKULUMUZ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE DÜZENLEMİŞ OLDUĞU

SİİRT GEZİSİNDEN GÖRSELLER.GEZİYİ DÜZENLEMEKTE KATKISI OLAN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ..

Mrt

İletişim yoluyla dolandırıcılıkta vatandaşlarımızın mağdur olmaması için;

1. Vatantaşlarımızın kurumsal kimliğinden ve güvenliğinden emin olunmayan telefon görüşmelerinde kimlik numarası, adres bilgisi, banka hesabı ve kredi kartı bilgilerinin kesinlikle paylaşılmaması,
  2. Polis, jandarma, cumhuriyet savcısı veya herhangi bir kamu personelinin hiçbir şekilde vatandaşlarımızdan elden ziynet eşyası, para teslimi veya EFT yapılmasını talep etmeyeceğinin bilinmesini,
  3. Telefon görüşmeleri esnasında erka plandan gelen telsiz sesi veya benzeri senaryolara itibar edilmemesi,
  4. Bu tür bir durumla karşılaşıldığında telefonu hemen kapatıp polis veya jandarmaya bilgi verilmelidir.